Koop veilig en vertrouwd bij de officiële dealer.

Over Designertuin

Waarom Designertuin?
Designertuin is een bedrijf waarbij klantrelatie op nummer 1 staat. Wij vinden het belangrijk dat je op een zo goed mogelijke weg geholpen wordt en dat garanderen wij dan ook. Doordat wij veel persoonlijke aandacht geven zijn wij toch net iets anders dan de rest. Je bestelt bij ons niet zomaar een product, wij gaan samen kijken wat het beste bij jou en jouw tuin past. 

Buiten de relatie met de klant vinden wij kwaliteit ook ontzettend belangrijk. Wij gaan alleen met leveranciers in zee die kwaliteit hoog in het vaandel hebben staan en daar 100% voor willen gaan. 
Doordat wij korte contactmomenten hebben met de leverancier kunnen wij alles online aanbieden. Hiermee besparen wij kosten zoals de huur van opslagpanden, extra vervoerskosten, kosten voor gas, water en licht hetgeen uiteindelijk ook goed is voor het milieu en dus voor jouw tuin!

Designertuin is er trots dat onze webshop ingeschreven staat bij WebwinkelKeur. Hierdoor bieden wij een zekerheid van onder andere gecontroleerde gegevens, je zonder problemen gebruik kunt maken van 14 dagen bedenktijd, prijzen duidelijk vermeld staand en echte reviews over de webshop kunt delen en bekijken.

Favoriete plekje 
Buiten de uitstekende kwaliteitsproducten, is design ook erg belangrijk. Wij houden van strakke, moderne en luxe producten waarmee uw tuin omgetoverd kan worden tot uw favoriete plekje. Uw vrienden en kennissen willen voortaan bij u op de borrel komen met die mooie producten. Zie het als een voordeel! Scheelt u reistijd ;)

Echtheid reviews

We vinden het belangrijk dat reviews een zo goed mogelijk beeld geven over onze producten en service. Onze beoordelingen worden daarom, onpartijdig, beheerd door WebwinkelKeur

Webwinkelkeur heeft maatregelen getroffen om de echtheid van reviews te garanderen. Welke maatregelen dit zijn lees je hier

Onze klanten worden niet beloond voor het schrijven van reviews. Er worden geen kortingen of andere cadeautjes gegeven.

Mocht u nog meer vragen hebben over ons, of over de producten die wij aanbieden, neem dan gerust contact met ons op. Dan komen wij er samen vast uit!

Wij proberen zoveel mogelijk actief te zijn op Social media. Als u ons zou willen volgen zouden wij dat zeer op prijs stellen!
- Facebook
- Instagram

JOUW MANDJE (0)

Geen producten in winkelwagen