Koop veilig en vertrouwd bij de officiële dealer.

Retourbeleid

Bedenktijd en retour

Bent u niet tevreden of is het product niet wat u ervan had verwacht? Het is mogelijk om het product te retourneren. Daarnaast heeft u het recht om de bestelling binnen 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren.

Nadat u de bestelling heeft geannuleerd, heeft u 14 dagen om het product terug te sturen naar het juiste adres. Vervolgens krijgt u het volledige orderbedrag terug. De verzendkosten van uw retour zijn wel voor eigen rekening. Raadpleeg de website van de vervoerder voor de juiste tarieven.
Maakt u gebruik van het herroepingsrecht, dan dient u de producten in originele verpakking, met alle bijgeleverde items en in originele staat terug te sturen indien mogelijk. U dient eerst contact op te nemen met Designertuin via info@designertuin.nl of +31 652415013 voordat u gebruik kunt maken van het herroepingsrecht. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.
Mocht het product of de verpakking meer beschadigd zijn dan nodig is om het product op winkelniveau te proberen, heeft Designertuin het recht om waardevermindering aan te brengen en dit aan u door te berekenen. Wij gaan zorgvuldig om met onze producten, we gaan er vanuit dat u dit ook doet.

 

Liever een product ruilen?

Heeft u liever een ander product en wilt u het product ruilen? Dat is in sommige gevallen mogelijk. U kunt hiervoor contact opnemen met info@designertuin.nl. Wel draagt u zelf de kosten voor terugzending van het product.

Ik heb een verkeerd bezorgadres doorgegeven!

Per ongeluk een verkeerd bezorgadres doorgegeven? Neem dan zo snel mogelijk contact met ons op. We proberen dan de bestelling nog voor u te wijzigen.

Voorwaarden

Het recht om het product te retourneren is alleen van toepassing als het product en de verpakking in dezelfde staat kunnen worden geretourneerd als toen het werd afgeleverd indien mogelijk. Het is alleen toegestaan ​​de verpakking te openen en het product te gebruiken om te kunnen beslissen of hij het product wenst te behouden. Dit gebruik beperkt zich tot het gebruik zoals men dat ook in een winkel zou doen. Gaat de consument te ver in het uitproberen waardoor schade of sporen zijn ontstaan, dan dient de consument voor deze kosten op te draaien.

De consument is verantwoordelijk voor het retourneren van de bestelling en draagt ​​alle risico's met betrekking tot de verzending. Wij adviseren u om eerst contact op te nemen met Designertuin via het contactformulier, de mail of bel ons. Indien een verzekerde retourzending zoek raakt, beschadigd is of de levering wordt geweigerd (bijvoorbeeld als een geldige handtekening voor een ontvangstbewijs niet kan worden voorgelegd door de vervoerder), heeft de consument de mogelijkheid om de vervoerder verantwoordelijk te houden. In dit geval dient de consument als afzender van de retourzending een klachtenprocedure in te leiden bij het transportbedrijf dat de consument voor de retourzending heeft gebruikt. U dient het verzendbewijs inclusief de track & trace gegevens van de verzekerde retourzending te bewaren zodat u de vervoerder aansprakelijk kunt stellen indien de retourzending ontbreekt of beschadigd is of indien ontvangst van de retourzending wordt betwist.

Om gebruik te maken van het herroepingsrecht, dient de consument zich te houden aan de door Designertuin bij het aanbod en/of uiterlijk bij de levering verstrekte redelijke en duidelijke instructies.

JOUW MANDJE (0)

Geen producten in winkelwagen