Koop veilig en vertrouwd bij de officiële dealer.

Veelgestelde vragen

Verzending en bezorging

Wat zijn de verzendkosten?

De verzendkosten bedragen in Nederland €14,95 en in andere landen €19,95,-. Wij bieden een gratis verzending aan bij een minimale besteding van €50,-.

Bezorgen jullie ook in het weekend?

Onze medewerkers werken alleen door de weeks van maandag t/m vrijdag. Dan vinden de bezorgingen ook plaats. Het kan voorkomen dat het pakket vrijdag bij het verzendbedrijf is aangekomen en dat DHL of PostNL in het weekend levert.

Kan ik mijn bestelling ook ophalen?

Het is niet mogelijk om uw bestelling op te halen. Wij bieden onze producten direct aan vanuit de leverancier. Hierdoor is het niet mogelijk om het product op te halen.

Wat is de exacte bezorgtijd?

Wij geven geen specifiek tijdstip aan wanneer het product aankomt. Het kan zijn dat het ene product langer duurt dan het ander. Wel kunnen wij een indicatie geven van wanneer het product er ongeveer zal zijn (Let op: dit kan uitwijken door omstandigheden). Uiteraard doet ons team en de leverancier er alles aan om uw product(en) zo snel mogelijk te bezorgen. Ook krijg je bij iedere bestelling een Track & Trace code mee om je pakket te volgen.

Wat is de verwerktijd?

Wij verwerken alle bestellingen vanaf maandag t/m vrijdag (soms ook in de weekenden). Houd rekening met een verwerkingstijd van 1-5 dagen. Deze dagen hebben wij en onze leveranciers nodig, om uw bestelling te verwerken.

Ik heb nog niets gehoord van mijn bestelling?

Dat is vervelend! Wij doen er alles aan om jouw order zo snel en zo goed mogelijk te verwerken. Mocht het zo zijn dat er toch iets mis is gegaan. Neem dan even contact met ons op en wij zullen het verder voor je regelen!

Mijn bestelling is zoekgeraakt!?

Dit is gelukkig nog niet voorgekomen. Maar als dit gebeurt, laat het ons dan zo snel mogelijk weten. De standaard procedure is dat wij navraag doen bij de bezorgmaatschappij. Dit neemt tijd in beslag. Ondertussen willen wij je vragen om even bij je buren te vragen of zij jouw pakketje hebben ontvangen. Wij houden jou ook op de hoogte van ons onderzoek.

Retourneren

Wat is jullie retourbeleid?

Als je niet tevreden bent met je aankoop is het mogelijk om het te retourneren. Dit mag altijd tot het wettelijke termijn van 14 dagen na ontvangst van je bestelling. Indien het mogelijk is zouden wij het op prijs stellen als je kunt zorgen dat jouw geretourneerde product in dezelfde verpakking verkeerd als je hem heeft ontvangen. In dit geval van retourneren is de koper verantwoordelijk voor de verzendkosten. We adviseren je om je retourpakketje met een track and trace code terug te sturen. Dit is jouw bewijs in het geval het kwijt raakt. Mocht dit het geval zijn, dan is Designertuin niet verantwoordelijk.

Hoe weet ik of jullie mijn Track & Trace code hebben ontvangen?

Door een track & trace code te gebruiken bij het retour sturen van het pakket, weet je wanneer wij het ontvangen hebben. Het geld krijg je terug als wij of onze leverancier het product weer in goede staat en met alle bijhorende zaken hebben ontvangen.

Kan ik mijn bestelling ruilen?

Dit is jammer genoeg niet mogelijk. Voorkom ruilen door goed de specificaties van de producten te checken. Zo maak je altijd de juiste keuze. Mocht het toch zijn dat je twijfelt, dan helpen wij je graag bij het kiezen van het geschikte product! Hiervoor verwijzen wij je graag naar ons contactformulier.

Bestellingen

Wat zijn de betaalmogelijkheden?

Wij hebben meerdere betalingsmogelijkheden: iDeal, Visa, MasterCard, Maestro, Apple Pay, Bancontact, Paypal én Klarna. Je mag zelf kiezen welke je het prettigste vindt.

Ik heb het verkeerde besteladres opgegeven!

Gelukkig is voor alles een oplossing. Geef het juiste adres en het adres dat je hebt gebruikt zo snel mogelijk aan ons door! Hopelijk is de bestelling nog niet doorgestuurd naar onze leverancier of al verzonden. We zullen er alles aan doen om het voor je te regelen! Maar als het te laat is, kunnen we niet veel meer voor je doen. We houden je in ieder geval op de hoogte.

Kan ik mijn bestelling nog aanpassen?

Wil je nog iets toevoegen aan jouw bestelling of er iets afhalen? Geef dit zo snel mogelijk aan ons door. We laten je weten of het voor ons gelukt is, om de bestelling te veranderen of wat de oplossing is.

Ik heb nog geen bevestigingsmail ontvangen?

Maak je geen zorgen. Het kan zijn dat het even duurt met verwerken. Het kan ook zo zijn dat het in je spam is gekomen. Zit het daar ook niet in? Neem dan even contact met ons op en dan kunnen wij het nog persoonlijk naar je toe mailen.

Product informatie

Ik heb een vies / gebroken product ontvangen?

Onze verontschuldigingen! Neem direct contact met ons op via de mail of het contactformulier. Stuur hierbij jouw ordernummer en een aantal foto's van de beschadiging mee. Wij nemen daarna contact met je op.

Ik mis een product in de bestelling die ik heb ontvangen?

Neem contact met ons op. Wij kunnen je persoonlijk beter helpen en zoeken naar een oplossing.

Ik heb een verkeerd product ontvangen?

Dit is natuurlijk heel vervelend. Neem contact met ons op zodat wij kunnen kijken waar het fout is gegaan.

Het product ziet er anders uit dan op de site?

Wij doen ons best om producten zo goed mogelijk over te laten komen op de website. De afmetingen en materialen staan vermeld. Het kan natuurlijk gebeuren dat kleine verschillen ontstaan zoals kleurverschil met de foto en je bestelling. Neem contact met ons op om te kijken hoe wij dit kunnen oplossen.

Privacy en security

Wat doen jullie met mijn data

Hiervoor verwijzen we je graag door naar onze Privacybeleid. Deze staat in de footer onderaan de website.

Ik wil graag uit jullie database gehaald worden

Dit kan! Neem contact met ons op, dan komt dit helemaal goed.

JOUW MANDJE (0)

Geen producten in winkelwagen